Promoció -5%

101 dubtes del català resolts per l'Optimot

PVP abans: 17,90 
PVP: 17,00 
9788418033124
Lliurament entre 3 i 7 dies
+
Afegir a preferits

Descripció

Un llibre pensat per ajudar els parlants a resoldre els dubtes lingüístics de la vida quotidiana.

On comprem les entrades al teatre: a la "taquilla" o a la "guixeta"? Quina diferència hi ha entre "compte", "comte" i "conte"? Tenim un nivell d'anglès "intermedi" o "intermig"? L'Optimot, a través d'aquest llibre, resol tots aquests dubtes de llengua i molts altres de manera pràctica i divulgativa, amb exemples il·lustratius i una bona dosi d'humor.

Amb aquests textos, elaborats a partir de les fitxes de l'Optimot, els parlants podran resoldre dubtes amb què es troben a l'hora de parlar i d'escriure en català, tant pel que fa a l'ortografia, a la morfologia, a la sintaxi com al lèxic.

101 dubtes del català resolts per l'Optimot és un llibre avalat per aquest mateix servei de consultes lingüístiques de la Direcció General de Política Lingüística. L'Optimot és un referent en la divulgació de la llengua. El seu web cada any registra al voltant de 18 milions de visites i el servei d'atenció personalitzada atén més de 5.000 consultes.

Al portal de l'Optimot es poden cercar dubtes de català en diferents diccionaris i recursos lingüístics com ara les fitxes, de les quals s'ha nodrit aquest llibre. També s'hi ofereix un servei d'atenció personalitzada al qual els usuaris poden enviar consultes de llengua. L'Optimot es va crear el 2008 i treballa en col·laboració amb l'Institut d'Estudis Catalans i el Centre de Terminologia TERMCAT.

Característiques

EAN ut:
9788418033124
Editorial (nom complet):
ROSA DELS VENTS
Núm. pàgines:
224
Idioma:
Català
Data publicació:
4/2/2021
Mides:
21,5 x 14,2 cm
Enquadernació:
Tapa tova / De butxaca

Aprofita aquests preus!