Promoció -5%

Brúixoles que busquen somriures perduts

Editorial:
Debutxaca
PVP abans: 6,95 
PVP: 6,60 
9788418196010
Lliurament entre 3 i 7 dies
+
Afegir a preferits

Descripció

Mai no deixaré de cercar el meu arxipèlag de sinceritat...
Vols formar-ne part?

«Mai no ens mentirem... Escolta'm bé, això implica alguna cosa més que ser sincer... En aquest món hi ha molt agent falsa... Les mentides t'envolten, i saber que hi ha un arxipèlag de persones que sempre et diran la veritat és molt valuós... Vull que formis part del meu arxipèlag de sinceritat...

»El fet de saber que pots confiar en l'altra persona, que mai no et mentirà, que sempre et dirà la veritat quan l'hi demanis, no té preu... Et fa sentir fort, molt poderós...

»I és que la veritat mon mons... La veritat et fa feliç... Crec que la veritat és l'única cosa que importa...»

L'amor vertader, la família, la venjança, les segones oportunitats, la sinceritat... En aquesta novel·la, Albert Espinosa ens submergeix en una història emocionant protagonitzada per uns personatges inoblidables que ens faran reflexionar i descobrir el que realment és important a la vida.

La crítica ha dit...
«Una novel·la molt en l'orbita del món groc.»
La Vanguardia

«Veritat, amistat o felicitat són bens, intangibles, de l'univers d'Albert Espinosa, obsessionat amb impregnar de Vida -en majúscules- cada línia dels seus textos.»
El País

«Una història sobre la capacitat de recompensar que té la vida després d'haver-se topat amb la mot de la persona més estimada.»
ABC

Característiques

EAN ut:
9788418196010
Editorial (nom complet):
Debutxaca
Núm. pàgines:
240
Idioma:
Català
Data publicació:
4/2/2021
Mides:
19,4 x 13,1 cm
Enquadernació:
Tapa tova / De butxaca

Aprofita aquests preus!